НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
28 Березня, 10:53
Это архивная запись.

Концерт «Вечір сучасної музики».

Дата:18 Квітня 2016
Час:18:00
 В камерній залі Полтавської обласної філармонії (вул.Гоголя,10) «Вечір сучасної музики». В програмі музичні твори викладача Інституту культури і мистецтв Луганського національного університету ім. Т.Шевченка, члена Національної спілки композиторів України Костянтина Крепака.

У виконанні камерного оркестру ім. Д. Ахшарумова прозвучить «Камерна симфонія». Вокальні твори на слова Т.Шевченка та Ярослава Чорногуза у сучасній обробці для Вас співатимуть лауреати міжнародних та Всеукраїнських конкурсів Лідія Кретова (сопрано), Ігор Година (баритон) та Іван Рєзцов, концертмейстер Алла Чепець. Також у програмі фортепіанні прелюдії.

Квитки можна придбати у касі філармонії за адресою вул. Гоголя,10. Ми працюємо для Вас з 9-00 до 19-00.

Довідки та замовлення квитків за тел. 2-95-07, 7-21-65. МТС (095)051-63-80, Київстар (096)010-96-39.
Приймаються колективні замовлення.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок