НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
29 Березня, 07:34
Это архивная запись.

Комедія "За двома зайцями"

Дата:11 Жовтня 2020
Час:18:00
Місце:Театр им.Н.В.Гоголя

улица Соборности (Октябрьская), 23  на карте Полтавы

тел.: Каса: (05322) 60-78- 61; довідка: (05322) 60-78- 56; театральний довідник: (099)602-79-08.

У Полтавському театрі це вже не перше звернення до п’єси "За двома зайцями" -перше трактування безсмертного твору 1937 року, у 1956 році він був втілений режисером Віталієм Смоляком, а у 1986 році Романом Вальком. Блискуче виконували роль Голохвостого заслужені артисти Андрій Андрейченко та Валерій Івакін, а у роль Проні – Галина Неклич та Катерина Філатова, імена котрих вписані в історію Полтавського театру.

Комедійна історія про збанкрутілого спритного цирульника, який шукав вихід зі скрутного фінансового становища шляхом "вполювання" багатої нареченої, перетворилася у трактовці гоголівців на сучасну музичну виставу з яскравими костюмами, декораціями та гротесковими персонажами.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок