НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
28 Березня, 15:47
Это архивная запись.

Вистава "Тітка Чарлі"

Дата:10 Березня 2020
Час:19:00
Місце:Листопад, концертный зал

улица Соборности (Октябрьская), 58  на карте Полтавы

тел.: (0532) 50-25-05 касса; 56-12-84 директор

Комедійна і неймовірно захоплююча вистава "Тітонька Чарлі" в Полтаві - римейк відомого однойменного фільму, за участю улюблених акторів, Гафта, Джигарханяна, Козакова та Калягіна. Сучасна версія від творців No13 або Оллінклюзів, Два анекдоти на вечерю і Історій любові для дорослих дозволить вам знову пережити яскраві емоції, насолоджуючись іронічною комедією з масою захоплюючих і по-справжньому несподіваних поворотів.

Сюжет постановки

Твір Брендона Томаса, яке є основою для вистави "Тітонька Чарлі" Київ, розповідає про карколомні пригоди трьох студентів, які затіяли запаморочливу авантюру. Джек і Чарлі навчаються в Оксфорді, у кожного з них є кохана. Хлопці ніяк не можуть зробити дівчатами пропозицію, і всіляко обмірковують цей план. Вся справа в тому, що незабаром, Енні і Кітті повинні виїхати на літо в Шотландію, в супроводі дядечка Спетлайга, вельми шкідливого, дуже неприємний старого.

Несподівано приходить телеграма, в якій тітка Люція де Альвадорец, запаморочливо заможна донна з Бразилії, повідомляє про свій приїзд. Цей захід обіцяє бути грандіозним, і хлопці вирішують здійснити пропозицію улюбленим, за сніданком, отримавши від багатої родички благословення. Але їх мрії руйнуються в той момент, коли з'ясовується, що тітка відклала поїздку. Вихід зі становища знаходиться випадково, коли молоді люди бачать перед собою лорда Френкерта Баберлей, їх вірного друга, переодягненого в літню даму. Бабс готувався до театральної сценці і хотів продемонструвати образ друзям. Одноголосно прийнято рішення про те, що йому доведеться взяти на себе роль мільйонерки, і посприяти пропозицією руки і серця. Дотепний юнак чудово справляється з перетворенням і обводить навколо пальця полковника Френсіса Чеснея і дядька Спетлайга, які готові на все, щоб догодити жінці.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок