НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
19 Березня, 13:33
Это архивная запись.

Київ модерн-балет Раду Поклітару. Прем'єра "Вій"

Дата:19 Лютого 2020
Час:19:00
Місце:Театр им.Н.В.Гоголя

улица Соборности (Октябрьская), 23  на карте Полтавы

тел.: Каса: (05322) 60-78- 61; довідка: (05322) 60-78- 56; театральний довідник: (099)602-79-08.

Балет "Вій" в постановці Раду Поклітару - містична історія за мотивами повісті Миколи Гоголя - притча про віру і невіру, про випробування людської душі і силі духу. Божевільна історія, яка трапилася зі звичайним студентом Фомою Брутом, розповідь про те, що буває, коли віра у власні можливості недостатньо міцна, а сон все важче відрізнити від реальності.

Емоції, пристрасті, відчай - боротьба з власними демонами. Як розпізнати зло, яке іноді набуває лик невинного і прекрасного створіння? Як протистояти самому Вію? Хто ж він - Вій? Сон, нечиста сила або явні реалії ...

У балеті всі персонажі зберегли свої імена, але не варто чекати ілюстрації всім відомого сюжету. Режисерське прочитання Раду Поклітару - це завжди творче переосмислення місця дії, пропонованих обставин і вчинків героїв.

Постановочний склад:
Лібрето, хореографія, постановка - Раду Поклітару
Художник костюмів - Дмитро Курята
Відеопроекція - Ольга Нікітіна


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок