НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
29 Березня, 00:46
Это архивная запись.

Вистава "Про Федота ..."

Дата:08 Жовтня 2019
Час:19:00
Місце:Театр им.Н.В.Гоголя

улица Соборности (Октябрьская), 23  на карте Полтавы

тел.: Каса: (05322) 60-78- 61; довідка: (05322) 60-78- 56; театральний довідник: (099)602-79-08.

Вистава поставлена за найбільш відомим поетичним твором Леоніда Філатова "Про Федота-стрільця, удалого молодця".

Як і в поемі Філатова, так і в нашому поданні йдеться про типовою історії з будь-якої казки: могутній цар закохується в заміжню жінку Марусю-красуню дружину Федота-стрільця. Але Маруся відмовляє грозному цареві. І тоді цар вирішив позбутися Федота, відправивши його "туди, не знаю куди"" на перший погляд все дуже традиційно, але спектакль у нас поставлений в іншому ключі і вирішене дуже оригінально. На Сцені 6 красенів молодців-скоморохів, які перетворюються то в один персонаж, то в інший. Все надзвичайно сучасно і креативно, починаючи від оформлення і закінчуючи режисерсько-пластичним вирішенням.

У виставі зайняті артисти: Вікторія Чепурна, Єгор Герасимов, Юрій Захаров, Валерій Зубчик, Олексій Клейменов, Олексій Кириченко, Влад Лебедєв

Режисер-постановник, Сценографія, художник по костюмах, пластика –
Олексій Клейменов
Художник по світлу – Сергій Земляний
Звукорежисер – Юлія Назаренко
Помічники режисера – Євгенія Каганович, Катерина Бородкіна


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок