НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
19 Березня, 12:50
Это архивная запись.

Театр Тіней TEULIS. "Твоя тінь"

Дата:12 Листопада 2019
Час:19:00
Місце:Листопад, концертный зал

улица Соборности (Октябрьская), 58  на карте Полтавы

тел.: (0532) 50-25-05 касса; 56-12-84 директор

Tеатр тіней Teulis:

- Театр - підкоривший і здивувавший багато світових столиць
- Оригінальне поєднання висококласної акробатики, театру, оптичних ілюзій, відмінного звукового супроводу і приголомшливих відеопроекцій.
- Cамий незвичайний і самий затребуваний театр сьогодні.

Театр тіней Teulis представить в 2019 році шоу "Твоя тінь"!

Щороку для театру був знаменним по-своєму. Нові форми, технічні рішення і нові можливості. Всіх їх хочеться об'єднати і показати з найкращого боку. Саме тому театр повертається на сцену в цьому році з шоу "Твоя тінь". У ньому будуть включені фрагменти з уже відомих шоу "Повелителі тіней" і "Вічна історія", а також номери яких ви раніше не бачили.

Однак на цьому сюрпризи не закінчується. Так само вперше Teulis додасть в шоу взаємодію з глядачем, тому тепер будь-яка людина що сидить в залі зможе взяти участь в шоу і вплинути на його розвиток. Використовуючи живі декорації з тіней можна домогтися неповторної але простої історії, щоб зрозуміти її без слів, і, в той же час, настільки захоплюючою, щоб зануриться в її події з головою.

Головні герої шоу "Твоя тінь" мріють зняти фільм. Протягом всієї історії вони будуть подорожувати за своїми спогадами, закохуються і сваряться, щоб потім, в кінці кінців, об'єднавшись втілити свою мрію. І, впевнені, після перегляду кожен знайде те, що шукав. Можливо в цей же день, а можливо трохи пізніше, як і герої історії, які заслуговують щасливого фіналу за свою завзятість і сміливість бути собою.

Театр Тіней Teulis доводить, що всі фантазії можна перетворити в життя за допомогою тіней людського тіла. Ви поринете в зачаровуюче шоу і захоплюючу дух хореографію, які з легкістю полонять Ваше серце ...

За останні 4 роки Театру Тіней TEULIS був фіналістом найбільших талант шоу в Італії, Туреччині, Росії, Чехії та Словаччини. Гастролював у Фінляндії, Швеції, Польщі, Чехії, Білорусії в Японії 35 тисяч глядачів стоячи проводжали артистів.

TEULIS   

разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок