НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
19 Березня, 07:03
Это архивная запись.

Комедия "Девичник"

Дата:25 Травня 2020
Час:19:00
Місце:Театр им.Н.В.Гоголя

улица Соборности (Октябрьская), 23  на карте Полтавы

тел.: Каса: (05322) 60-78- 61; довідка: (05322) 60-78- 56; театральний довідник: (099)602-79-08.

У грудні в Полтаві відбулася прем'єра "Девичник"! Спектакль справив величезне враження на глядача і мав приголомшливий успіх. Багато охочих не змогли потрапити. Тому для тих, хто не зміг, для тих, кому не вистачило квитків, для тих, хто ще раз хоче зустрітися з приголомшливими героїнями, ми оголошуємо нову дату: 25 травня. Любов, літо, сонце, чудовий настрій і чудовий "Девичник" на сцені затишного і гостинного театру ім.Н.Гоголя!

Шанувальники "Секс у великому місті" вже не один раз переглянули улюблений серіал. Душа фанатів просить видовищ. За книгою Лори Каннінгем "Прекрасні тіла" була вдало написана театральна п'єса! А чудовий і талановитий колектив створив приголомшливу постановку "Девичник" - живий, іскрометний, з легким присмаком гіркоти комедійний вистава!

Короткий зміст: Шість подруг збираються разом - молоді, красиві, незаміжні жінки! Про що піде мова? Про чоловіків, звичайно ж. І про те, чого сьогодні рішуче не вистачає жінкам.

Зворушливі і довірливі, шокуючі і відверті, зухвало сексуальні, смішні, занудні, сильні, слабкі - жінки на сцені з'являться у всіх своїх видах.

Вистава являє собою справжній життєвий коктейль бризкає "бульбашок коли", дихаючий крижаний свіжістю і вабить апетитними "вершками на стиглих ягодах". Йде такий життєвий "напій" під звуки рок-творів Бетховена і легкі мотиви Верді. Публіка переймається почуттями персонажів, співпереживає їм, бачить в кожній частинку себе, проводячи аналогії з власними проблемами і ситуаціями. При цьому п'єса несе в собі заряд оптимізму і дарує впевненість у тому, що все - на краще.
Від душі посміятися, зарядитися позитивом, можливо, подивитися на себе з боку - все це вистава "Девичник".

Вистава йде російською мовою.

На сцені красивий зоряний звабливий склад.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок