НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
21 Вересня, 15:34
Это архивная запись.

Національна капела бандуристів України імені Г.І.Майбороди

Дата:09 Січня 2019
Час:18:30
Місце:КЗ "Полтавський симфонічний оркестр" (вул.Європейська, 49)
Найстарший творчий колектив України, що відсвяткував у 2018 році сторічний ювілей, вперше приїздить до Полтави зі святковою програмою під назвою "Нині в нас Різдво!"

Різдвяні концерти Національної капели бандуристів України - унікальне мистецьке явище що відособлено вирізняється від решти концертних програм. Ретельно відібрані колядки та щедрівки з усіх куточків України, загальноулюблені та маловідомі, акапельні та з інструментальним супроводом, давні та надсучасні - вся ця барвиста мозаїка складається в цілісну картину святкування справжнього українського Різдва. Замість конферансу звучать віншування та щедрування, що створює у глядача відчуття проведення концерту на "одному диханні".

Не пропустіть! 9 січня, КЗ "Полтавський симфонічний оркестр", 18:30.

Відчуй казкову атмосферу музичного українського Різдва!


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок