НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
21 Вересня, 16:48
Это архивная запись.

Концерт "Подаруй собі музику"

Дата:03 Жовтня 2018
Час:18:00
Місце:Листопад, концертный зал

улица Соборности (Октябрьская), 58  на карте Полтавы

тел.: (0532) 50-25-05 касса; 56-12-84 директор

Велика концертна програма "Подаруй собі музику" створена з ініціативи Національної спілки України в рамках жовтневого фестивалю мистецтв.

Міський духовий оркестр "Полтава" пропонує шанувальникам сучасної музики кращі "Світові хіти" і відомі саундтреки до кінофільмів, а також твори Моцарта і Баха в рок-обробробках.

Яскравою нотою стане виступ солістки оркестру Олени Шмельова і молодих виконавців, які успішно співпрацюють з оркестром. Яскраве виконання партій солістів - інструменталістів оркестру вражає і підтверджує їх фестивальні почесні звання "Золота труба", "Золотий саксофон", "Золотий тромбон".


Друге відділення концерту наповнене зоряними іменами: Наталія Май Тетяна Садохіна, Лариса Борисенко, група "Краян".


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок