НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
19 Березня, 04:38
Это архивная запись.

Музично-поетична вистава "Порвали Парус. ВИСОЦЬКИЙ"

Дата:22 Січня 2020
Час:19:00
Місце:Театр им.Н.В.Гоголя

улица Соборности (Октябрьская), 23  на карте Полтавы

тел.: Каса: (05322) 60-78- 61; довідка: (05322) 60-78- 56; театральний довідник: (099)602-79-08.

До дня народження Володимира Висоцького, полтавчани побачать дивовижну історію, музично-поетичну виставу "Порвали ПАРУС. ВИСОЦЬКИЙ". Кожна пісня Висоцького - це маленький спектакль. Висоцький-поет ні на хвилину не переставав бути Висоцьким-актором, тому спектакль несе в собі особливий жанр, зберігає особливий дух і стиль-яскравий, вибуховий, емоційний.

Наше життя схоже на корабель. Кожен з нас пливе по хвилях своєї долі. Вітер, дощ, стихії кидають корабель з хвилі на хвилю, з одного боку в інший, найчастіше збиваючи його з наміченого шляху. Однак, якщо у людини є твердий намір йти, то ні шторм, ні хвилі, не стануть для нього перешкодою. В. С. Висоцький плив по життю з натягнутим вітрилом, він був людиною, яка пливе всупереч шторму і бурхливому вітру.

Тривалість: 1 година 45 хвилин (вистава йде без антракту).

У виставі беруть участь чудові актори театру і кіно: Максим Голосків, Тетяна Волкова, Олександр Хомич, Єлизавета Жарова ...

Театральна майстерня-студія Максима Голоскова.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок