НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
29 Березня, 14:42
Это архивная запись.

Вистава "РОМЕО І ЖАСМИН"

Дата:13 Травня 2018
Час:17:00
Місце:ОЦЭВУМ

улица Соборности (Октябрьская), 67  на карте Полтавы

тел.: (0532) 56-23-66

"Ромео і Жасмин" - притча на 1 дію у виконанні акторів дитячо-юнацької театральної студії "НУ І ДІТКИ" Полтавського ОЦЕВУМ
(тривалість - 1 година 10 хвилин)

За п’єсою сучасного українського журналіста, прозаїка, драматурга Олександра Гавроша, яка у 2007 році здобула перемогу Міжнародного літературного конкурсу "Коронація слова", а у 2012 році представляла Україну на Міжнародному театральному фестивалі "Нові п'єси з Європи" у Вісбадені (Німеччина). Успіх драматичного твору у тому, що в простій історії закладені глибокі філософські роздуми про кохання, віру, відчуття свободи, побутове рабство, людську зраду, одвічне право на вибір.

Дія відбувається на сільському подвір’ї, куди потрапляє підстрелена на полюванні чапля. Саме ця болотна птаха стане справжнім символом свободи, а відношення до неї людей і мешканців обійстя виявить брудність життєвої моралі обивательського "болота" та викличе глибоке і щире кохання старого пса, відкривши у вірному служаці душу справжнього романтика. Чаплю планують набити тирсою, аби продати чучело в музей, а старого пса женуть геть, адже отримали в подарунок молодого. Тоді Ромео і Жасмин замислюють безумний політ. Говорять, любов окрилює, а віра творить дива?

"А й правда, крилатим ґрунту не треба.
Землі немає, то буде небо.
Немає поля, то буде воля.
Немає пари, то будуть хмари..."

Режисер-постановник – Лада Лабзова
Хореограф – Леся Крамар
Декорації створили – Тетяна Ларіна, Наталія Харченко, Костянтин Тімофєєв, Михайло Мартинюк

Рекомендуємо для перегляду не молодше 12 років.




разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок