НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
28 Березня, 10:42
Это архивная запись.

Вистава "Антигона"

Дата:12 Листопада 2016
Час:18:00
Місце:Полтавский областной театр кукол

улица Пушкина, 32  на карте Полтавы

тел.: (05322) 7-90-66, (0532) 56-43-54

Вистава, створена за трагедією давньогрецького драматурга Софокла.

Головні герої вистави: Антигона, Ісмена, Полінік та Етеокл – діти колись правлячих царів Едіпа та Іокасти. Після їх смерті до влади приходить Креонт – брат Іокасти. Він встановлює свої закони у Фівах.

Справжні нащадки царя Едіпа, його сини – Полінік та Етеокл мають свої плани на правління державою, але через те, що плани не збігаються, вони вступають у братовбивчий двобій і вбивають один одного. Креонт видає наказ поховати Етеокла, як героя, захисника своєї держави, а Полініка залишити просто неба, як зрадника.

Дізнавшись про це, любляча сестра Антигона, вирішує ослухатися наказу царя Креонта та ховає Полініка так, як належить поховати рідну людину. За це цар карає її і замуровує живцем у печері. Згодом Креонт зрозумів, що вчинив зле, але не встиг нічого вже змінити. Цією трагедією Софокл закликає нас до порядності, розуму та людяності.


Вікова категорія: 16+ (для дорослих)
Режисер: Заслужена артистка АР Крим О. Дмітрієва
Художник: Н. Денисова
Хореограф: Р. Ніконенко


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок