НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
28 Березня, 12:58
Это архивная запись.

Комедія-водевіль на 2 дії "Ханума"

Дата:13 Грудня 2015
Час:18:00
Місце:Театр им.Н.В.Гоголя

улица Соборности (Октябрьская), 23  на карте Полтавы

тел.: Каса: (05322) 60-78- 61; довідка: (05322) 60-78- 56; театральний довідник: (099)602-79-08.

«ХАНУМА» — класичний грузинський водевіль, написаний у 1882 році. Дія відбувається в Авлабарі – одному з районів старого Тифліса. Найголовніша сваха у місті — Ханума вмовляє збанкрутілого князя одружитися зі своєю нареченою – багатою, але вже немолодою і не дуже гарною Суліко. На її шляху з’являється інша сваха — Кабато, яка перешкоджає планам Хануми. Вона обмовляє Суліко, пропонує князю свою наречену — красуню Сону – дочку багатого купця Микича.
Ханума не збирається поступатися суперниці, тому вигадує інтригу, в якій все виходить так, як вона бажає. Адже сваха з таким стажем не могла не помітити, що молода дівчина Сона палко закохана в іншого — племінника князя — Коте. Та Микич не хоче навіть чути про весілля молодих закоханих, бо все життя мріяв отримати князівський титул. Ханума ж, допомагаючи всім, сама того не очікуючи, також потрапляє у тенета кохання…
Чи будуть закохані щасливі, чи отримає кожен те, до чого прагне, дізнаєтеся, переглянувши виставу гоголівців!


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок