НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
21 Вересня, 20:24
Это архивная запись.

Вистава "Срібне копитце"

Дата:23 Листопада 2013
Час:11:00
Місце:Полтавский областной театр кукол

улица Пушкина, 32  на карте Полтавы

тел.: (05322) 7-90-66, (0532) 56-43-54

На сцені Полтавського областного академічного лялькового театру, наші найменші глядачі матимуть змогу переглянути стару і мудру казку про добрі та щирі стосунки між людьми «Срібне копитце». Про дівчинку Даринку, яка мріяла побачити чарівного козлика Срібне копитце і зуміла здійснити свою мрію завдяки своїй доброті, безкорисливості, любові до природи.

На виставу запрошуються дітлахи від 3-х до 10 років. Приходьте завчасно, в театрі працює живий куточок з безліччю папуг, акваріумних рибок та інших домашніх улюбленців, котрі неодмінно сподобаються вашим малюкам!


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок