НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
22 Вересня, 06:41
Это архивная запись.

Звичайна історія

Дата:07 Квітня 2013
Час:19:00
Місце:Театр им.Н.В.Гоголя

улица Соборности (Октябрьская), 23  на карте Полтавы

тел.: Каса: (05322) 60-78- 61; довідка: (05322) 60-78- 56; театральний довідник: (099)602-79-08.

Притча на 2 дії. Тривалість вистави - 2 години.

Лірична притча за п’єсою Марії Ладо про життя і смерть, про віру і переселення душ, про вірність і зраду, про любов і всепрощення. Звичайна історія життя двох сусідських родин, які у рідному селі переживають просто «шекспірівські» пристрасті. Події відбуваються на очах у світських тварин, які зі своїм світоглядом і особливим світовідчуттям, на відміну від людей інакше бачать і оцінюють їх. Ці Божі створіння, намагаючись принести у жертву своє життя для порятунку іще не народженої дитини, виявляються чистішими і добрішими від людей. Наче в біблейській притчі, дія розгортається в хліву, де як і Ісус, народиться Марія, поєднавши людей і тварин, живих і мертвих, даруючи віру у безсмертя душі. Вистава глибоко зворушує і молодь, і старше покоління. Насичена добрим гумором і іронією, примушує глядача сміятися крізь сльози і плакати від щастя. Казка, що так вражаюче нагадує дійсність. А можливо, і правда, що так схожа на казку.

Режисер – Олександр Рожков
Художник – Тетяна Чухрій

Прем'єра відбулася 25 квітня 2007 року.

Вистава відзначена дипломом V Міжнародного театрального фестивалю “Кримський ковчег” (м. Сімферополь, 2008 р.).


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок