НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
08 Травня, 18:48
Это архивная запись.

Унікальний кіберспортивний проєкт “Кібертрак”

Дата:03 Липня 2021
Час:15:00
Місце:Экватор, торгово-развлекательный центр

улица Ковпака, 26  на карте Полтавы

тел.: 067-413-16-33 ;(0532) 612-594

Полтава вболіватиме за збірну України разом із проєктом "Кібертрак"

Десятим містом України, яке охопить унікальний кіберспортивний проєкт "Кібертрак" від компаній Parimatch, VIVO, HyperX та Uklon та за підтримки Федерації Кіберспорту UESF стане Полтава.

3 липня ми запрошуємо полтавчан та гостей міста на парковку торгівельного центру "Екватор" за адресою вул. Ковпака, 26, де кожен зможе спостерігати за фінальною частиною змагань між кращими командами регіону з дисциплін CS:GO та Dota 2.

Фінальна частина регіональних кіберспортивних змагань з CS:GO та Dota 2 розпочнеться о 15:00, де між собою зіграють кращі колективи, що пройшли кваліфікацію від Федерації Кіберспорту України UESF. Якщо Ви не встигли зареєструвати свою команду на цей турнір, у Вас буде можливість зіграти в Чемпіонаті України Parimatch з CS:GO і Dota 2 з загальним призовим фондом змагань 1 000 000 грн.

Для гостей проєкту у вільному доступі будуть лаунж-зона PlayStation, настільний теніс, фотозона та багато подарунків від Parimatch, VIVO, HyperX та Uklon будуть доступні для всіх відвідувачів. А головною подією вечора стане перегляд матчу нашої національної збірної України в матчі чвертьфіналу Євро-2020 проти команди Англії. Матч розпочнеться о 22:00. Нашим хлопцям необхідна підтримка кожного українця в цей вечір, тож беріть друзів та приходьте до нашої фан-зони.

Полтава стане передостаннім містом в рамках унікального проєкту "Кібертрак", а завершиться він вже 7 липня у місті Чернігові. Зустрічай свято у центрі свого міста, проведи весело час та поєднай унікальні емоції від кіберспорту та Євро-2020 разом з Parimatch, кіберспортивним букмекером №1!

За додатковою інформацією звертайтеся до менеджера проєкту Владислава: (066)475-01-42


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок