НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
20 Травня, 05:11
Это архивная запись.

Фінал Ltava Attack Series!

Дата:13 Жов 2018 — 14 Жов 2018
Час:19:30
Місце:Картодром Лтава, вул.Комарова,1
Запрошуємо на фінальний етап LTAVAATTACKSERIES’18, який проходитиме 13-14 жовтня у місті Полтава!

Швидкість, потужний звук двигуна, 6залікових класів, гучні оплески вболівальників та перемоги заплановані на майбутні вихідні.Наступні заїзди продемонструють запеклу боротьбу за шанс стати кращим з кращих у перегонах з часом.

Попередні 4 етапи глядачі могли бачити сильні і слабкі сторони пілотів та їх машин, цього разу буде можливість спостерігати максимум, який можна отримати на трасі, коли до перемоги дійсно залишається лише крок.

Також відбудетьсяPorscheAutumnCup – паралельній залік для власників автомобілів марки Porsche. Вже зареєстровано 8 учасників, тож буде цікаво!

Тому радимо прийти і на власні очі побачити, який автомобіль, під керівництвом пілота, стане найшвидшим у своєму класі. Нарешті стануть відомими переможці, які приїздили у Полтавуз різних міст України, щоб змагатися, починаючи з квітня місяця.

Програма заходу 13.10.18:
19:30 презентація спортивних автомобілів біля Театру імені М.Гоголя (Театральна площа)


14.10.18:
12:00 урочисте відкриття фінального етапу змагань на СТК "Лтава" (м. Полтава, вул.. Комарова,1).


Змагання традиційно проходитимуть під егідою Автомобільної Федерації України (ФАУ) та Полтавської обласної Федерації Автоспорту, в рамках Всеукраїнської акції "Відповідальність починається з мене", під керівництвом організатора – Андрія ПРИХОДЬКО.

Представникам ЗМІ для проходження акредитації необхідно заповнити форму за посиланням: http://ltavaring.com/akkreditatsiya-na-etap-natsionalnoj-serii-ltava-attak-2018/
До зустрічі на фіналі!


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок