НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
20 Травня, 01:50
Это архивная запись.

Ltava Run Racing

Дата:09 Червня 2018
Час:08:00
Місце:картодром "Лтава"
Що можна встигнути за одну годину? Приготувати вечерю, прибрати оселю, сходити за покупками або просто пробайдикувати перед телевізором… А можна встати з дивану, встановити особистий рекорд, отримати незабутні емоції і стимул впевнено йти до мети! Уперше в Полтаві - годинний забіг "Ltava Run Racing" на картодромі "Лтава".

Абсолютно нова локація для бігових змагань, що бачила безліч перегонів на картингах, мотоциклах та автомобілях. Running club Poltava пропонує не менш видовищне дійство – на максимальній швидкості, на межі можливостей, в запеклій боротьбі й з вірою у перемогу. У першу чергу над собою! Починай готуватися сьогодні, бо реєстрація вже відкрита за привабливою ціною – 150 грн. Усі учасники отримають неймовірні враження, а переможці – пам’ятні медалі та подарунки.

Running club Poltava гарантує позитивну атмосферу та високий рівень організації заходу. Буде використана чіпова система фіксації результатів. Не барись – старт вже 9 червня

Реєстрація за посиланням - https://runstyle.net/events/ltava-run-racing/

А скільки кілометрів пробіжиш ти, рівно за одну годину?


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок