НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
28 Березня, 16:29
Это архивная запись.

Змагання поціновувачів повнопривідних авто та квадроциклів

Дата:11 Листопада 2017
Час:09:00
Вихідними під Полтавою змагатимуться поціновувачі повнопривідних авто та квадроциклів

Приміське село Гора стане центром зібрання любителів позашляховиків та квадроциклів. Адже саме тут відбудуться екстремальні заїзди, участь у яких візьмуть пілоти з усієї України. Серед який і збірна КП "Полтававодоканал" на чолі з генеральним директором Василем Воротинцевим.
Змагання любителів повнопривідних позашляховиків та квадроциклів досить популярні в Україні. Поціновувачі такого виду спорту, традиційно, обирають складні маршрути, впродовж яких техніку можна випробовувати і на крутих схилах, і в болотах, і в лісових хащах.

Приємно відзначити, що вже цієї суботи, 11 листопада, любителі автоекстриму зберуться у Полтаві. Адже тут пройде зліт джипперів та квадроциклістів України. Участь у змаганнях планують взяти близько 200 екіпажів з різних регіонів держави.

Розпочнеться турнір з видовищного параду техніки, що відбудеться у суботу о 9.00 на Театральній площі нашого міста. Завітавши туди, зможете побачити тюнінговані повнопривідні позашляховики, квадроцикли, баггі та іншу техніку для екстремальних заїздів. У програмі показу й тест-драйви авто популярних світових марок.

Старт самої першості відбудеться о 12.00 у с. Гора, що під Полтавою. У перший день на трасу вийдуть учасники спецзаїздів по бездоріжжю, а от у неділю пілоти поміряються силами в так званому "трофі-рейді" — русі бездоріжжям за допомогою GPS-навігації.

Змагання пройдуть у таких залікових категоріях:
- рейд (будь-яке серійне авто з повним приводом, з діаметром колеса не більше 31/33 дюймів, із забороною використання лебідки);
- хард (аналогічно "рейду", тільки діаметр колеса не перевищує 35 дюймів, а пілот має можливість скористатися однією лебідкою);
- супер-хард (будь-яке повнопривідне авто, без вищезгаданих обмежень);
- ATV/UTV туризм;
- ATV спорт;
- UTV спорт.
З-поміж учасників — професіонали заїздів по бездоріжжю з різних областей. Полтавщину на змаганнях презентує, зокрема, збірна КП "Полтававодоканал", на чолі з генеральним директором підприємства, майстром спорту Василем Воротинцевим.
— Не вперше беру участь у схожих змаганнях, — розповідає керівник "Полтававодоканалу". — Адже моя робота, як і улюблений спорт, схожі.
Тільки в одному випадку я тримаю кермо автомобіля, а в іншому — керую великою командою професіоналів своєї справи.

Реєстрація учасників розпочнеться у п’ятницю, 10 листопада, о 12.00, на першому поверсі ТРЦ "Київ". На переможців заїздів, у свою чергу, чекають цінні призи.
Тому запрошуємо на найекстремальніший старт року. Субота, 11 листопада, 12.00, село Гора.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок