НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
19 Травня, 22:00
Это архивная запись.

Спортивне свято - "Година з татом"

Дата:14 Листопада 2017
Час:13:30
Місце:Пирятин
Раді вам сповістити, що 14 листопада ОФІЦІЙНО відкривається мотузковий парк, що створений в рамках проекту "Година з татом" ветеранами АТО пирятинщини.

У програмі - спортивне свято, привітальні слова, подяки спонсорам та всім небайдужим громадянам, а також: ігри, конкурси, розваги та подарунки!

Приходьте і ви не пошкодуєте. Проект "Година з татом" реалізований в рамках проекту "Роззброєння, демобілізація та реінтеграція"
 
Деталі за номером (050)015-77-47


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок