НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
23 Вересня, 09:39
Это архивная запись.

Чемпіонат України з велотріалу

Дата:12 Серпня 2017
Час:11:00
Місце:м. Хорол (Полтавська область), екстрім-парк "KraTriaLand" на автошляху Київ-Харків 235,5 км на території кафе "Хорол 1"
Учасники змагань долатимуть на велосипеді різноманітні ділянки з перешкодами з природних каменів, дерев’яних та бетонних конструкцій, стовбурів дерев, труб і т.п. Це дуже видовищний і екстремальний вид спорту.

На сьогодні велотріал — досить відомий вид екстремального спорту. Проводяться масштабні міжнародні змагання. Основні центри тріалу — Франція, Іспанія, Англія, Бельгія, Швейцарія, Німеччина і деякі інші країни Європи. Останнім часом тріал стає все популярнішим і в Україні. Рівень спортсменів зростає і ставляться шалені рекорди: стрибок з місця через планку на висоті 142 см і багато інших.

Велотріал (англ. Bike trials) — дисципліна маунтінбайку, яка полягає в подоланні перешкод на велосипеді. Перешкоди можуть бути найрізноманітнішими, природними або штучними: парапети, камені, колоди, дошки і т. п. Головною метою є подолання серії перешкод, не опираючись ногами, руками та іншими частинами тіла.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок