НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
28 Березня, 10:56
Это архивная запись.

LTAVA ATTACK SERIES’17 (1-й день)

Дата:08 Квітня 2017
Час:18:30
Місце:Киев, ТРЦ

улица Зеньковская, 6/1a  на карте Полтавы

тел.: (0532) 51-16-20, 51-12-19, 51-12-43

Для людей закоханих в швидкість, незабаром здійсниться одна з найочікуваніших подій року кільцеві перегони TIME ATTACK, 1 етап LTAVA ATTACK SERIES’17.

Дисципліна "Time attack" з’явилася відносно нещодавно, але за кілька років встигла стати звичною, особливо для постійних учасників та вболівальників. Це ще одна гордість нашого міста, адже Полтава зі своєю кільцевою трасою "Лтава" вважається її столицею. Пілоти неодноразово відзначали вдале географічне розташування і конфігурацію траси.

Кожного разу перегони вражають своїм масштабом та високим рівнем організації. 70 учасників з різних куточків України забирають додому лише приємні спогади про місто та дружню атмосферу змагань і здорової конкуренції. Такі заходи по праву можна вважати вагомим досягненням для Полтавщини, особливо для місцевого автоспорту.

Тому щиро запрошуємо Вас на всі етапи масштабних змагань і просимо
посприяти в анонсуванні та висвітленні заходу.

Програма:

8 квітня – 1-й день – 18:30 – ТРЦ "Київ" (вул. Зіньківська 6/1а)
Відбудеться:
  • Презентація учасників;
  • Прес-конференція з топ-пілотами;
  • Фан фотосесія;
  • Розіграш призів.
9 квітня – 2-й день –12:00 – СТК Лтава (вул. Комарова 1)
Відбудеться:
  • Змагання;
  • Нагородження переможців.

Змагання відбудуться під егідою Автомобільної Федерації України, в рамках Всеукраїнської акції "Відповідальність починається з мене", організатор – Андрій Приходько.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок