НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
28 Березня, 18:16
Это архивная запись.

Велофлешмоб "Живи органічно"

Дата:07 Жовтня 2016
Час:17:00
Місце:Корпусний Сад
Запрошуємо вас на пізнавальний велофлешмоб "Живи органічно", під час якої ми розкажемо про "Тиждень екологічного споживача".

Мета флешмобу: підтримати здорове та безпечне харчування а також виробництво органічної продукції на Полтавщині. Адже органічні продукти вирощують та виробляють без пестицидів, синтетичних мінеральних добрив, ГМО, антибіотиків, консерванті, штучних згущувачів та барвників, підсилювачів смаку, а ще з турботою про довкілля та тварин.

Тип: для початківців, тематична, пізнавальна
Маршрут: Корпусний сад - Біла Альтанка
Тривалість: до 2 годин

З собою мати: справний велосипед, ліхтарик, мінімальний набір інструментів з запасною камерою, насос. Рекомендуємо (але не зобов'язуємо) мати велошолом, рукавички і зручний одяг.

Для участі зареєструйтеся: http://goo.gl/forms/QPQDAWPlUc (участь безкоштовна)

Учасником велопрогулянки може бути кожен, кому виповнилося 16 років (молодші беруть участь тільки у супроводі батьків) і хто має початкові навички їзди на велосипеді.
З нами Ви можете не тільки активно відпочити, а й найголовніше знайти і познайомиться зі своїми однодумцями.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок