НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
28 Березня, 14:28
Это архивная запись.

Велопокатенька "Пам'ятаємо про козаків"

Дата:25 Вересня 2016
Час:12:00
Місце:Полтава, пам'ятник гетьману Івану Мазепі (Соборний майдан)
Продовжуємо сезон велозаходів - "Люби і знай свій рідний край" та пропонуємо долучатися до активного туризму та відпочинку. Пізнавальна велопокатенька за містом "Пам'ятаємо про козаків"

Пропонуємо проїхатися на велосипеді містом і за містом та довідатися про пам'ятні місця українського козацтва і деякі факти періоду Великої Північної війни. Маршрут та історичні довідки увійдуть до туристичного путівника "Іван Мазепа та українське козацтво в Полтавській битві".

Час зустрічі: 12:00
Місце зустрічі: пам'ятник гетьману Івану Мазепі (Соборний майдан)
Тип: для початківців, тематична, пізнавальна, денна
Темп: середній
Маршрут: Соборний майдан (пам'ятник гетьману Івану Мазепі) - вул. Пилипа Орлика (пам'ятник Козацької слави) - вул. Зіньківська (пам'ятний знак козакам, що загинули за волю України на полі Полтавської битви у 1709 р.) - Яківці (Ротонда примирення, пам'ятник шведам від росіян) - пам'ятник Шведам від Шведів - с. Жуки (меморіальний комплекс пам'яті загиблих козаків, пам'ятний знак на честь козацького літописця С.Величка, пам'ятний знак словацькому просвітителю Д.Крману ) - Полтава (приблизно 30 км)
Тривалість: до 4 годин
Організатор: ГО "ВелоПолтава"
З собою мати: справний велосипед, світло, мінімальний набір інструментів з запасною камерою, насос. Рекомендуємо (але не зобов'язуємо) мати велошолом, рукавички і зручний одяг.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок