НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
21 Вересня, 08:32
Это архивная запись.

Новорічна спортивно-розважальна програма «Між нами немає меж»

Дата:23 Грудня 2015
Час:13:00
Місце:Турбина, боулинг-центр

улица Ковпака, 26 (ТРЦ Экватор)  на карте Полтавы

тел.: (0532) 61-55-61, (067) 46 52 333

Відбудеться новорічна спортивно-розважальна програма «Між нами немає меж» серед дітей з багатодітних сімей та дітей з особливими потребами.

Метою заходу є патронат над багатодітними сім’ями та сім’ями, в яких виховуються діти з особливими потребами, з метою привернення уваги до дітей, які потребують особливої соціальної уваги.

Організаторами заходу виступають управління у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА та полтавська обласна організація Всеукраїнського союзу жінок-трудівниць «За майбутнє дітей України».


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок