НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
22 Вересня, 06:31
Это архивная запись.

Велопохід "Осінні садиби і парки Слобожанщини"

Дата:03 Жовтня 2015
Час:07:25
Місце:Станція Полтава Південна
Під час нашого осіннього велотуру ми відвідаємо:
  • Краснокутський дендропарк - один з найстаріших дендропарків України. Його називають перлиною...
  • Пархомівський історико-художній музей один з найкращих сільських музеїв України, що володіє унікальною колекцією мистецтва і предметів старовини. Міститься у колишньому палацовому приміщенні Підгоричани.
  • "Співаючі тераси" - цікавий багатоярусний об'єкт садово-паркової архітектури - кілька рукотворних терас, розташованих одна над іншою. Вони в плані мають вигнутий вид по краях кіл із загальним центром, створює певні акустичні властивості - посилення звуків...
  • Наталіївськом парк, де стоїть справжня гордість і родзинка цих місць - невелика церква, що має велику архітектурну цінність. Церква Всемилостивого Спаса побудована спеціально для зберігання унікальної колекції давньоруського мистецтва і рідкісних ікон. Ця церква - одна з кращих будівель подібного типу початку ХХ століття в Україні.
  • Шарівку - один з кращих палацово-паркових комплексів Слобожанщини, пам'ятник культури національного значення.
Тип: для бувалих і початківців, тематична, пізнавальна, темп середній
Маршрут: Полтава Південа (07:55) - поїзд № 6354 - ст. Водяна (09:43) - Качалівка - Краснокутський дендропарк (Краснокутськ) - Пархомівка - "Поющие террасы" (Городнє) - ночівля - Наталіївський парк (Володимирівка) - Мурафа - Шарівський парк (Шарівка) - ст. Садки (20:01) - поїзд № 6357 - Полтава Південа (22:12)
Тривалість: 2 дні

З собою мати: справний велосипед, відповідне туристичне спорядження, мінімальний набір інструментів з запасною камерою, насос. Рекомендуємо (але не зобов'язуємо) мати велошолом, рукавички і зручний одяг.

Для участі зареєструйтеся: http://goo.gl/forms/QPQDAWPlUc (участь безкоштовна)

Учасником велоПВД може бути кожен, кому виповнилося 16 років (молодші беруть участь тільки у супроводі батьків) і хто має початкові навички їзди на велосипеді.

З нами Ви можете не тільки активно відпочити, а й найголовніше знайти і познайомиться зі своїми однодумцями.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок