НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
28 Березня, 15:51
Это архивная запись.

2-денний велопробіг "В Білики вздовж Ворскли"

Дата:26 Вересня 2015
Час:10:25
Місце:Фуршет на "Кругу"
Як відсвяткувати День туризму? Звичайно ж у поході і з ВелоПолтавою. Тож поїхали з нами до Біликів мальовничою долиною річки Ворскла, щоб побачити "Поляну казок", дамбу, лева біля джерела, прогулятися парком колишнього маєтку цукрового магната, заночувати на березі річки і зранку повернутися додому щоб встигнути на велопрогулянка "Живи органічно" ...

Коли: 26-27 вересня 2015 року, субота-неділя

Тип: для бувалих і початківців, тематична, пізнавальна, темп середній
Маршрут: Фуршет на кругу - Сапожино - Кунцеве - Нові Санжари - Забрідки - Білики - ночівля - Полтава (приблизно 90-100 км)
Тривалість: 2 дні
З собою мати: справний велосипед, відповідне туристичне спорядження, мінімальний набір інструментів з запасною камерою, насос. Рекомендуємо (але не зобов'язуємо) мати велошолом, рукавички і зручний одяг.

Для участі зареєструйтеся: http://goo.gl/forms/QPQDAWPlUc (участь безкоштовна)

Учасником велоПВД може бути кожен, кому виповнилося 16 років (молодші беруть участь тільки у супроводі батьків) і хто має початкові навички їзди на велосипеді.

З нами Ви можете не тільки активно відпочити, а й найголовніше знайти і познайомиться зі своїми однодумцями.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок