НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
20 Травня, 02:28
Это архивная запись.

Відкриття художнього музею ім. Віктора Бажана

Дата:13 Жовтня 2020
Час:13:00
Місце:Полтава, вул. Спаська,11
Відкриття художнього музею ім. Віктора Бажана

Віктор Бажан, меценат, колекціонер, засновник музею, зібрав у своїй колекції митців зі світовими іменами: Павло Горобець, Олександр Зотов, Антон Кашшай, Михайло Малишев, Микола Самокиш, Григорій Цисс та ще довгий список митців, живописні твори яких органічно доповнюються збіркою порцеляни, рідкісних друкованих видань, ікон та біблій в унікальних окладах, музичними шкатулками з власним плейлістом на десяток мелодій, які працюють. І ще багато цікавинок!!! Це варто і побачити і почути. ТІльки не торкатись!!!
🌟Насправді, друзі, доторкнутись до мистецтва ви також зможете на арт-шоу від Ярослава Терновського!!
🎼Нашу подію супроводжуватиме жива музика скрипок і фортепіано.🎻🎻🎻
🎨На цій події ми визначимо переможців серед учасників мистецького конкурсу в номінаціях профі та аматор.
🧐У вас буде можливість відвідати музей у складі екскурсійної групи.
🎁Ми зробимо презентацію спільних проектів музею та Арт-центру ZELO.
😲І, нарешті, перлинка заходу - розпиття чаю зі справжнього старовинного самовару!!!☕☕☕


Вхід ВІЛЬНИЙ. Однак, як ви розумієте, з об’єктивних причин ми не можемо прийняти всіх бажаючих цього дня. Тому, ми просимо вас пройти коротку реєстрацію за посиланням:https://forms.gle/BRQG9ahDJ9L8j2oC6

Серед зареєстрованих учасників за допомогою програми рандомного відбору ми наберемо тільки певну кількість осіб, які зможуть потрапити на відкриття-презентацію (відповідно до карантинних вимог). Для того, щоб мати можливість потрапити ми просимо Вас зробити репост цього заходу та запросити (віртуально) щонайменше 10 друзів з Фейсбук долучитися до події.
СМС ✉ з інформацією про те, чи вдалося Вам потрапити до щасливчиків Вам прийде напередодні.
Ми розуміємо, що є такі, хто хотів би СТОвідсотково потрапити на відкриття. Така можливість є у художників-учасників конкурсу. Кожен художник може привести із собою одну людину на свій розсуд. Якщо Ви не художник, не найближчий друг митця, то у Вас все-одно є можливість 100% потрапити, зробивши симполічний внесок (50 грн.) на картку: 💳5168 7451 0220 7492 (Терновський Ярослав). Це і буде Ваша бронь. Інформацію про це, зазначте, будь ласка, при реєстрації.
https://forms.gle/BRQG9ahDJ9L8j2oC6

Чекаємо вас, друзі!!!
УВАГА! Просимо Вас приходити на подію у масках та дотримуватись дистанції не менше 1,5 метра одне від одного.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок