НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
21 Вересня, 18:29
Это архивная запись.

Книга "Ліки від кохання" Ірвін Ялом

Дата:25 Грудня 2019
Час:18:00
Місце:Полтава вул. Небесної Сотні, 12
 Інтелектуальне кафе — час, коли ви можете обговорити цікаві книги, життєві теми та дискутувати, дискутувати та дискутувати...

Цього разу спілкуватимемось про книгу "Ліки від кохання та інші оповіді психотерапевта". Вам завжди було цікаво, як працює психотерапія? Ірвін Ялом у своїй книзі розповість три історії абсолютно різних людей та про особливий підхід, який він до них використовував. Три історії про шлях до щастя, одужання та перемоги над комплексами.

Автор описує роботу зі своїми пацієнтами. Запит, з яким пацієнт прийшов, як проходив процес терапії, наскільки важко чи легко було вступити в контакт з пацієнтом, скільки часу потребувала робота і який був результат. Випадки всі різні, бо і в пацієнтів різні запити, бекграунд, потреби. Компульсивне переїдання і все, що воно за собою тягне: незадоволеність своїм виглядом, невпевненість у собі, відсутність друзів і близьких людей. Безнадійна закоханість, яка триває вже вісім років. Страх смерті у пацієнта, який знаходиться на термінальній стадії раку. І інші проблеми, які є в усіх, і в кожного щось своє.

Книга дуже насичена та корисна, тому буде про що поговорити


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок