НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
20 Травня, 17:04
Это архивная запись.

Всесвітній день чистоти

Дата:21 Вересня 2019
Час:10:00
У суботу 21 вересня стартує масштабне планетарне прибирання - World cleanup day. Земляни розпочнуть прибирати свій спільний дім у Новій Зеландії о 10-ій ранку за місцевим часом, а завершать за 36 годин на Гавайях.

О 10-й ранку за київським часом генеральне прибирання розпочнеться і в Україні. Ми запрошуємо долучитися до акції усіх небайдужих, екологічно відповідальних містян, котрі прагнуть, аби Полтава була чистою та охайною.

Локацій для прибирання буде декілька, їх визначимо шляхом опитування. Тому уважно слідкуйте за анонсами на нашій сторінці та беріть участь у голосуванні.
Якщо ж ви вже визначилия із місцем, яке хочете прибрати у Полтаві, маєте команду друзів-однодумців і готові приєднатися до World cleanup day,
телефонуйте за номером 050-80-90-100.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок