НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
19 Травня, 23:16
Это архивная запись.

Екскурсія "Стара Полтава"

Дата:24 Серпня 2019
Час:17:00
Місце:Корпусний парк
Більше сотні людей відвідали екскурсію вулицею Соборності протягом місяця. Маршрут від Корпусного парку і до Білої альтанки разом з гідессою Мариною Буланою - це більше ніж дві години цікавих розмов та відкриттів про історію та минуле Полтави. Екскурсія на день Незалежності (24 серпня, 17:00) буде завершальною для літнього етапу екскурсій. 

Екскурсія відбудеться у суботу 24 серпня о 17:00. Тривалість близько 2-х годин.
Збір в Корпусному парку біля пам'ятника Слави. Завершиться екскурсія біля Білої альтанки.
Екскурсовод Марина Булана впродовж екскурсії демонструватиме фотографії Старої Полтави, щоб наочно показати як змінювалося місто.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок