НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
21 Вересня, 23:26
Это архивная запись.

Кіноеволюція "Завтра"

Дата:21 Серпня 2019
Час:20:30
Місце:Полтава, вул.Соборності 11, Твій Простір
Серія кінопоказів під відкритим небом! Запрошуємо всіх на вуличний показ фільму "Завтра" 21 серпня 20:30 на Твоєму просторі (неподалік музичного училища).

ПРО ФІЛЬМ:
"Завтра" ( Demain ) — французький фільм, що отримав премію "Сезар" за кращий документальний фільм у 2016 році.

ЖАНР: документальний фільм

Наш світ опинився на межі екологічної катастрофи , саме тому данна експедиція відправляється у 10 країн світу – Франція, Данія, Фінляндія, Бельгія, Індія, Великобританія, США, Швейцарія, Швеція, Ісландія міркуючи про можливість загибелі людства до 2100 року. Знімальна група зустрічається з фахівцями різних сфер з енергетики, сільського господарства, освіти, демократії, економіки. Зібравши в єдине ціле отриману інформацію команда має змогу уявити яким буде суспільство майбутнього.

Вхід вільний! Ми чекаємо на тебе з компанією друзів, сім’єю та домашньою тваринкою!

Не забудьте взяти з собою килимки/підстилки, засіб від комах та комарів та пледи, бо навіть літньої ночі можна замерзнути.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок