НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
20 Травня, 19:14
Это архивная запись.

Презентація книги Ірини Гарець "Осінинка"

Дата:06 Червня 2019
Час:12:00
Місце:Полтавская обласная универсальная научная библиотека им.Котляревского

улица Небесной Сотни (Ленина), 17  на карте Полтавы

тел.: Тел.: (05322) 2-17-83 Тел./факс: 56-99-30

6 червня 2019 р. о 12-00 (2 пов.,"літературна вітальня") відділ соціокультурної діяльності Полтавської обласної універсальної наукової бібліотеки імені І.П. Котляревського запрошує на презентацію книги Ірини Гарець "Осінинка" (видавництво "Дивосвіт").

За жанром це пригодницька навчальна казка де авторка піднімає проблеми охорони довкілля і через фабулу казки показує, у який спосіб потрібно це робити.

Головна героїня Катруся вирушає з батьками до лісу, де знайомиться з чарівною істотою Осінинкою, яка допомагає природі підготуватися до зими.

Головне завдання автора у казковій формі виховати у дітей екологічну свідомість. Крізь призму пригод головної героїні діти зможуть познайомитися з проблемами забруднення навколишнього середовища. Дізнаються навіщо птахи відлітають у вирій, навіщо деревам необхідно обов’язково восени скидати листя, чому взимку ведмедям потрібно спати і т.д. Зокрема, авторка порушує тему доцільності зоопарків, де дикі тварини утримуються у незвичних для них умовах і страждають через людський егоїзм.

Така книга наразі дуже актуальна й допоможе батькам та вчителям виховати у дітей шанобливе ставлення до природи та тварин, навчать любити й берегти їх.

Книга вийшла тиражем 300 примірників на замовлення Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської облдержадміністрації за планом випуску соціально значущих видань.



разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок