НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
20 Травня, 04:39
Это архивная запись.

Кінопоказ фільмів “Французька Весна в Україні"

Дата:26 Кві 2019 — 17 Тра 2019
Час:16:00
Місце:Полтавская обласная универсальная научная библиотека им.Котляревского

улица Небесной Сотни (Ленина), 17  на карте Полтавы

тел.: Тел.: (05322) 2-17-83 Тел./факс: 56-99-30

Відділ документів іноземними мовами ПОУНБ запрошує всіх бажаючих приєднатися до кінопоказів у рамках щорічного фестивалю "Французька Весна в Україні".

"Шарман Легран і музика французького кіно" — ретроспективна програма, яка складається з робіт великого композитора Мішеля Леграна, який помер в січні цього року, та визначних музичних фільмів останніх років з Франції. Українським глядачам композитор відомий в першу чергу за мелодіями з "Шербурзьких парасольок". Окрім мюзиклу, удостоєного в свій час "Золотої пальмової гілки" Каннського кінофестивалю, в програмі ретроспективи також покажуть мюзикл "Дівчата з Рошфора" з Катрін Денев, та музичні драми "Барбара" Матьє Амальріка, "Едем" Мії Хансен-Леве і "Джеронімо" Тоні Гатліф.

Програма:

26/04/2019 о 16.00 - БАРБАРА / BARBARA
Країна: Франція, 2017
Хронометраж: 98 хв.
Жанр: музична драма
Режисер: Матьє Амальрік
У ролях: Жанна Балібар, Матьє Амальрік

Бріджит готується до ролі відомої французької співачки Барбари. Актриса опрацьовує характер, жести, манери та інтонації Діви. Розучує партитури, переймає міміку — і все більше зливається з персонажем.

03/05/2019 о 16.00 - ДІВЧАТА З РОШФОРА / LES DEMOISELLES DE ROCHEFORT
Країна: Франція, Німеччина, 1967
Хронометраж: 120 хв.
Жанр: мюзикл
Режисер: Жак Демі ("Шербурзькі парасольки")
У ролях: Катрін Денев, Франсуаза Дорлеак, Джин Келлі
У маленьке приморське містечко поряд з базою ВМС приїжджають бродячі музиканти, щоб влаштувати карнавал. Серед гостей – двоє молодих людей, Етьєн і Білл, яких незадовго до того кинули їх подружки, втікши з моряками. Щоб приготувати музичний номер, юнакам доводиться звернутися за допомогою до місцевих сестер-близнючок Соланж і Дельфіни, які теж займаються музикою.

17/05/2019 о 16.00 - ШЕРБУРЗЬКІ ПАРАСОЛЬКИ / LES PARAPLUIES DE CHERBOURG
Країна: Франція, Німеччина, 1964
Хронометраж: 91 хв.
Жанр: мюзикл
Режисер: Жак Демі ("Дівчата з Рошфора")
У ролях: Катрін Денев, Ніно Кастельнуово, Анн Вернон
Юна Женев'єва працює в сімейному галантерейному магазинчику – продає парасольки. Вона закохана в автомеханіка Гі, і той відповідає їй взаємністю. Але незабаром Гі забирають в армію та відправляють до Алжира.

Фільми транслюватимуться французькою мовою із субтитрами.
Чекаємо на всіх охочих, 4 поверх, кімната 409.
Довідки за телефоном: (0532) 569-931



разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок