НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
22 Вересня, 07:33
Это архивная запись.

Презентація книги "Роман із присмаком моралі"

Дата:12 Лютого 2019
Час:14:00
Місце:Полтавская обласная универсальная научная библиотека им.Котляревского

улица Небесной Сотни (Ленина), 17  на карте Полтавы

тел.: Тел.: (05322) 2-17-83 Тел./факс: 56-99-30

Відділ соціокультурної діяльності Полтавської обласної універсальної наукової бібліотеки імені І.П. Котляревського запрошує 12 лютого о 14-00 до "літературної вітальні" (2 пов., кімн. 213) на презентацію книги провідного наукового співробітника Полтавського літературно-меморіального музею В. Г. Короленка Людмили Ольховської "Роман із присмаком моралі".

Книга розкриває заборонену донедавна тему особистих стосунків видатного письменника - класика кінця XIX – початку XX ст. Володимира Галактіоновича Короленка з Тетяною Олександрівною Богданович, журналісткою, письменницею, автором історичних романів для юнацтва. 

Читачам надається можливість простежити історію дружби, любові і знову дружби двох непересічних особистостей довжиною в 40 років. У книзі репрезентовано унікальні матеріали, що ґрунтуються на першоджерелах – особистих листах героїв оповіді з наукового архіву музею. Під час публікації листів збережено авторську пунктуацію.

Видання адресоване не лише історикам, літературознавцям, краєзнавцям, а й більш широкому читацькому колу.
Книга вийшла на замовлення Департаменту інформаційної політики та комунікацій з громадськістю Полтавської облдержадміністрації за планом випуску соціально значущих видань полтавському видавництві "Дивосвіт".


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок