НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
22 Вересня, 07:44
Это архивная запись.

Форум з політичних реформ

Дата:06 Листопада 2018
Час:14:00
Місце:БЦ «Сучасний Дім», вул. Котляревського, 22, Конференц-Зал,6 поверх,
В Полтаві відбудеться форум з політичних реформ, який організовує Всеукраїнське Громадське обєднання "Інститут "Республіка". Головною метою якого є об’єднання людей, їх поглядів, можливостей в залученні, а також розробка дорожньої карти по впровадженню реформ як на місцевих, так і на національному рівнях.

До процесу будуть залучені наступні спікери.
Іван Сватенко – заступник міського голови з юридичних питань та фахівець з антикорупційної реформи.
Альона Гончаренко - координаторка ГР Чесно та ГО Centre UA та експертка з ВИБОРЧОЇ РЕФОРМИ.

В’ячеслав Кущинський - голова Полтавської обласної організації політичної партії "Об’єднання "Самопоміч" експерт з реформи політичних фінансів.

Заохочуємо долучитися та прийти 06.11 на форум в БЦ "Сучасний Дім", вул. Котляревського, 22, Конференц-Зал (6 поверх) та отримати не тільки корисну інформацію, а ще й цікавий досвід в командній роботі за форматом Волта Діснея.

Марафони проходять в 30 містах України в межах проекту "Активна Громада: Право вибору", що впроваджується за підтримки Національного Демократичного Інституту (NDI) за фінансової підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок