НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
22 Вересня, 15:25
Это архивная запись.

Как я стала известным блогером

Дата:14 Серпня 2018
Час:18:00
Місце:Полтава, ул. Соборности, 73, ГО "Клуб "Мама и Я"
Громадська організація "Клуб "Мама і Я" - створена для жінок які прагнуть особистого розвитку, традиційно проведить зустрічі з успішними жінками Полтави.

14 серпня 2018 о 18:00 в клубі "Мама і Я" відбудеться зустріч з Анною Корнієнко - на якій вона розповість свою історію успіху, а також секрети, як не втратити себе в декреті.
21 століття-це час соціальних мереж, час віртуальної реальності. Саме завдяки соц.мережам створилась нова професія - блогер.

Однією з найвідоміших блогерів Полтави є Анна Корнієнко - мама прекрасної донечки Лізи, але материнство не заважає бути активною та успішною.
Свою блогерську діяльність Анна починала з невеликої кількості підписників в розмірі трохи більше 100 читачів, але за місяць досягла 3к аудиторії. Зараз кількість підписників зросла до 58к. і ця цифра продовжує збільшуватися.
Анна веде свій блог в форматі lifestyle і він є досить інформативним та цікавим. Її порадами користуються не тільки Полтавці, а і жителі інших міст України.
Крім блогерства Анна займається благодійністю і співпрацює з Нelp group.

Також вона успішний спікер, так як знає всю систему інстаграм з середини. На своїх семінарах Анна розповідає та навчає, як правильно та результативно вести свою сторінку. Крім того вона бере інші бізнес-акаунти для їх просування і допомагає досягти результату.

Приходьте буде цікаво та інформативно!
Кількість місць обмежена. Реєстрація за телефоном: 0954602632 з 10.00 до 18.00


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок