НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
22 Вересня, 07:33
Это архивная запись.

Україна крок за кроком: Полтавщина

Дата:27 Чер 2018 — 30 Чер 2018
Час:10:30
Місце:Полтава
Полтава-Диканька-Опішня-Котельва
Піший похід Полтавщиною є другою акцією в рамках ініціативи "Україна крок за кроком". У 2017 році її учасники пройшли від Києва до Чернігова, проводячи цікаві зустрічі з найрізноманітніших тем: https://www.facebook.com/events/107083283297910/

Перший етап цьогорічного маршруту проляже від Полтави вздовж ріки Ворскли до Диканьки, звідти до столиці гончарства Опішні, далі до Більського городища і Котельви. Разом з екскурсіями і зустрічами програма розрахована на 4 дні, три з яких припадають на вихідні. Реєстраційна форма й деталі участі - нижче.

Головна мета ініціативи – зустрічі і налагодження співпраці учасників походу (людей з різних кінців України) з представниками місцевих ініціатив, які творять нову країну знизу і потребують підтримки і взаємодії з однодумцями. Звичайно, похід є чудовою нагодою побачити гарні краєвиди, визначні пам’ятки культури, зустріти чудових людей.

Ми переконані: все, що потрібно для творення нової України, є в нас і поруч з нами. У нашій землі, нашій мові, нашій пам’яті, наших мріях і наших діях.

Треба лише придивитися, прислухатися, побачити тих, хто кожен у свій спосіб творить нову, кращу Україну, простягнути їм руку й підставити плече, об’єднати зусилля.

Крок за кроком пройти і відчути свою країну. Від міста до міста, від села до села. Зустрітися з людьми, які йдуть поруч. Зустрітися з тими, хто творить паростки нової країни у містах і селах, до яких приведе наш шлях. Оживляти історію. Творити разом образ майбутнього. Спільно діяти в сучасності, перетворюючи цей образ на реальність.


ЗВІДКИ Й КУДИ ЙДЕМО
У 2018 році наш шлях пролягає між двома важливими містами Лівобережжя – Полтавою й Харковом. Він розбитий у часі на дві частини. Довжина першого етапу – 78 км, які ми плануємо пройти за три дні.

ДЕТАЛІ МАРШРУТУ
(Інформація деталізується й уточнюється, стежте за оновленнями)

Середа, 27 червня. Старт від пам’ятника Шевченку навпроти краєзнавчого музею в Полтаві об 11.00. Перехід Полтава-Диканька, 29 км.
Четвер, 28 червня. Зустріч у Диканьці, перехід Диканька-Опішня, 24 км.
П'ятниця, 29 червня. Зустріч в Опішні, перехід Опішня-Котельва, 25 км
Субота, 30 червня – можливість додаткових зустрічей та екскурсій у Полтаві або Опішні. Роз’їзд учасників.

ЯК УЗЯТИ УЧАСТЬ

1. Іти разом з нами (увесь маршрут, один або кілька днів чи навіть кілька кілометрів).
2. Взяти участь у підготовці чи проведенні окремих зустрічей
3. Допомогти матеріально (кошти, допоміжний транспорт тощо для походу)
4. Поширити інформацію, запросити друзів та однодумців.

Для участі в поході потрібно заповнити реєстраційну форму:
https://docs.google.com/forms/d/11tL78g4Vh1mV_Rgpp2O1fWEWWMfw-bP2Vlu2lHqgT4M/viewform?edit_requested=true

Ночівлі під дахом, на ліжках. Спальники чи постіль брати не потрібно.
Участь у поході безкоштовна, але добровільні пожертви вітаються. До маршруту учасники добираються самостійно і за власний кошт. Винятки можливі: якщо Вам потрібне часткове відшкодування проїзду чи інша допомога – звертайтеся до організаторів.
Другу частину маршруту – з Котельви до Харкова – пройдемо цього ж літа, точні дати і деталі визначимо до кінця червня.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок