НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
22 Вересня, 15:33
Это архивная запись.

Арттерапевтична група з МАК: «Він та Вона. Стосунки в парі»

Дата:17 Червня 2018
Час:14:00
Місце:Полтава,вул. Чорновола (колишня Куйбишева), 12, ТЦ Олімп, 2 поверх, приміщення Grass Coworking
Запрошую в арттерапевтичну групу, що присвячена стосункам в парі.
Стосунки з партнером складають суттєву частину нашого життя. І це, без сумніву, дуже важлива частина. Стосунки можуть як давати енергію і сприяти вашій реалізації в соціумі, так і відбирати її, замикаючи вашу увагу на партнері. Хочете розібратись:
• Чому стосунки не складаються?
• Як ми обираємо партнера?
• Чого хочемо від стосунків з ним?
• Що самі можемо дати іншим?
• Хто для нас "ідеальний" партнер?
• Що таке "ідеальні стосунки"?
• Чи життєздатні ваші нинішні стосунки?
• Як покращити відносини з партнером?
• Як здолати сімейну кризу?
• Як будувати гармонійні відносини?

Ці та інші питання ми будемо розбирати на групі. А також:
❤ Проведемо різносторонню діагностику і оцінку своїх стосунків.
❤ Виявимо точки напруження в кожній сфері і пропрацюємо їх.
❤ Детально розглянемо кожну сферу і проблеми, пов’язані з нею.
❤ Виявимо власні поведінкові стратегії в стосунках, проаналізуємо їх і відкоригуємо.
❤ Підвищимо рівень усвідомленості в стосунках.
❤ Розвинемо навичку побудови діалогу з партнером.
❤ Знайдемо ресурси в кожній сфері.
❤ Побудуємо власну стратегію з покращення стосунків

Про методи:
Ми будемо застосовувати методи арт-терапії, соціоніки, психології, метафоричні асоціативні картки (МАК) для дослідження своїх стосунків з партнером.
Арт-терапія – це вид психотерапії та психологічної корекції, заснований на мистецтві та творчості. Вона дозволяє глибше пізнати себе, виявити своє справжні бажання, розвити творчий потенціал особистості, виразити свої почуття "іншим голосом": рухами, кольором, формою, пластикою, глиною, ландшафтом і ще багато іншого.
Соціоніка – типологія особистості, яка розглядає 16 типів особистості і стосунки між ними. Стосунки варіюються від комфортних до дуже некомфортних. Якщо ви знаєте свій тип і тип партнера, то можете визначити, який вид стосунків між вами виникає і наскільки вони комфортні і життєздатні. Це знання дасть вам можливість обходити гострі кути в стосунках, згладжувати конфлікти, давати партнеру саме те, що йому потрібно і навіть впливати на його поведінку!
МАК (метафоричні асоціативні картки) – проективна психологічна методика, універсальний інструмент психолога. Їх застосовують і як діагностичний стимульний матеріал, і для терапевтичної роботи, спрямованої на досягнення глибоких особистісних змін за запитами клієнта.

Для кого ця група?
Для людей, які знаходяться в стосунках, здолали цукерково-букетний період і зіштовхнулись з першими труднощами; для тих, хто вже декілька років живе в шлюбі. Одразу передбачаю питання від постійних клієнтів: "А чи можна тим, в кого наразі немає партнера?" Відповідаю: так, можна. Особливо на першому етапі, коли ми будемо розбирати "хто я?", "чого я хочу?", "які стосунки для мене ідеальні?", "який партнер мій ідеал?" Це дозволить вам краще розуміти, кого ви шукаєте, зробити правильний вибір і побудувати гармонійні стосунки. 

Про ведучих:

Єлизавета Коров’янко – психолог, арт-терапевт, соціонік. Темою міжособистісних стосунків займаюсь вже близько 10 років. Читаю семінари по соціоніці (адже соціоніка найкраще цю тему і розкриває), веду індивідуальний прийом. Наразі підключаю методи арт-терапії і МАК для більш повного розкриття теми відносин.
Віктор Коров’янко – практикуючий соціонік. Соціонікою займається більше 20 років. Використовує її в особистому житті і побудові свого IT-бізнесу.


Вартість: 300 грн. в день проведення заняття; 200 грн. по передплаті.

Увага!
Кількість учасників обмежена. До 8 чоловік. Тож встигніть зареєструватись. Реєстрація по передплаті 50 % (100 грн. на карту Привата або можна готівкою занести в Коворкінг, якщо вам так зручніше). Звертайтесь за тел.: 068 889 75 98 (можна у Вайбері) або особистим повідомленням в Фейсбуці Єлизавета Коров’янко.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок