НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
22 Вересня, 12:25
Это архивная запись.

Презентація книги «Якби не війна…»

Дата:05 Грудня 2017
Час:13:00
Місце:Полтавская обласная универсальная научная библиотека им.Котляревского

улица Небесной Сотни (Ленина), 17  на карте Полтавы

тел.: Тел.: (05322) 2-17-83 Тел./факс: 56-99-30

У Міжнародний день волонтера 5 грудня 2017 року о 13.00 год. у літературній вітальні Полтавської обласної універсальної бібліотеки імені
І.П.Котляревського (кімн. 213) відбудеться презентація книги "Якби не війна…". Книга написана полтавською журналісткою Ганною Волковою на основі
власних публікацій на шпальтах всеукраїнської газети "Факти і коментарі", де вона працює 17 років.

Книга про тих, хто поклав своє життя, боронячи незалежність України, хто проявив геройство на полі бою і протистояв "руському миру", знаходячись на тимчасово окупованих територіях, про тих, хто виніс катування бойовиків у полоні і не зломився морально, хто втратив на війні своїх близьких і має сили боротися далі з агресором.
Якби не війна, то не прийшло б горе у тисячі українських сімей. Цієї книги не було б, якби не війна…

Рішенням журі обласного конкурсу "Краща книга Полтавщини – 2017" книгу "Якби не війна…" відзначено у номінації "Краще прозаїчне видання".
Зазначене видання тиражем 300 примірників побачило світ у комунальному видавництві "Полтавський літератор" на замовлення Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації у рамках регіональної Комплексної програми комунікацій влади з громадськістю та розвитку інформаційної сфери на 2016-2020 рр.

Як і всі друковані видання, що реалізовані за кошти обласного бюджету згідно Плану випуску соціально-значущих видань, презентована книга буде безкоштовно передана бібліотекам, творчим спілкам і товариствам області.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок