НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
19 Травня, 22:52
Это архивная запись.

Запрошуємо родини ветеранів до табору "Джерело"

Дата:25 Сер 2017 — 28 Сер 2017
Час:09:00
Місце:Полтава, вулиця Спаська, 10
Другий родинний табір для ветеранів! Друзі, після минулорічного проекту у нас лишилося багато вражень і ще не втілених планів. Тому з новими ідеями, силами та натхненням оголошуємо про набір родин учасників АТО на безкоштовний відпочинок у таборі "Джерело"!
Проведіть останні дні літа в компанії однодумців!

Програма табору: спілкування з "Побратимами" (Побратими), майстер-класи, гончарські уроки, заняття з йоги, спортивні розваги і багато іншого.
До табору можна брати дітей віком від 4-ох років. Кількість місць обмежена.

Дати проведення: 25-28 серпня.
Реєстрація з 9:00 до 17:00 год. на вулиці Спаській, 10. Деталі за телефонами: 099-1095764, 067-9626757.

Проект реалізовується громадською організацією "Команда небайдужих" за підтримки Міжнародного фонду "Відродження" (Міжнародний фонд "Відродження" Східне регіональне представництво міжнародного фонду "Відродження").


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок