НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
23 Вересня, 09:27
Это архивная запись.

Показ фільму "Викрадачі велосипедів"

Дата:26 Липня 2017
Час:19:30
Місце:Полтава, вулиця Соборності 11
Запрошуємо всіх на ретровелокіно на "Твоєму просторі" (вул. Соборності, 11).

Показувати будемо художній фільм італійського режисера Вітторіо Де Сіка "Викрадачі велосипедів" (італ. Ladri di biciclette, 1948).

ФІльм розповідає історію про Антоніо Річі — безробітного батька двох дітей, який щосили шукає роботу у післявоєнному Римі, щоб прогодувати свою сім'ю. Після того, як у головного героя крадуть велосипед, який допоміг йому влаштуватись на роботу, батько з сином кидаються на його пошуки. Дія фільму відбувається на фоні Риму 40-х років. Фільм отримав 18 різноманітних нагород (в тому числі, почесну премію Оскар у 1950 році).

Тривалість фільму: 1 год 29 хв

Перед показом пропонуємо обговорити тему крадіжок велосипедів у нашому місті та як їм протидіяти.

Початок зустрічі: 19:30.
Початок показу: 20:00.

Вхід вільний!


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок