НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
18 Травня, 16:44
Это архивная запись.

"Україна на зламі епох". Лекція Валерія Пекара

Дата:09 Червня 2017
Час:16:30
Місце:Галерея искусств

улица Европейская (Фрунзе), 5  на карте Полтавы

тел.: (0532) 56-35-40, (0532) 56-07-31

Валерій Пекар — співзасновник Громадянської Платформи "Нова Країна", керівник компанії "Євроіндекс", викладач Києво-Могилянської бізнес-школи, Львівської бізнес-школи УКУ та член Національної Ради Реформ. У минулому році у видавництві "Фоліо" вийшла його книга "Різнобарвний менеджмент".

За дописами Пекара у Facebook стежать понад 40 тисяч підписників (https://www.facebook.com/valerii.pekar), що автоматично робить його лідером думок сучасного активного прошарку українців.

Лекція матиме назву "Україна на зламі епох: що було, що є і що буде".

Підприємець часто публікує свої думки у всеукраїнських виданнях. Зокрема, у журналі "Новом Времени" Пекар говорить, що Україна сьогодні — це країна з досить високим рівнем політичної свободи:
— А значить, варіантів лише два. Або політично вільні громадяни доб'ються і економічних свобод, або для запобігання економічних свобод доведеться в якийсь момент пожертвувати і політичними. Поки обидва варіанти можливі.

Організатор заходу — полтавський осередок Української Академії Лідерства. Це вже не перший освітній проект "уалівців" для Полтави. На початку квітня у нашому місті з лекцією був відомий український історик, викладач Українського Католицького Університету Ярослав Грицак.

Вхід на захід за квитками Галереї мистецтв: 10 грн — учнівський, 20 грн — дорослий. У разі додатковий запитань: 095-150-78-89 (Святослав).

До речі, у травні 2015 року Валерій Пекар приїздив до Полтави у рамках Школи свідомого громадянина від Відкритого Університету Майдану. Тема його лекції стосувалася інтеграційної динаміки — градації цінностей у людей та організацій.

Довідка:
Українська Академія Лідерства — новий формат навчання для випускників середніх шкіл. Воно триває 10 місяців і поєднує елементи фізичного, академічного та духовного виховання і вдосконалення.



разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок