НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
19 Травня, 15:14
Это архивная запись.

Презентація книги Олександра Михеда "Транзишн"

Дата:26 Травня 2017
Час:18:30
Місце:Сто Доріг, пивниця

улица Пилипа Орлика (Парижской Коммуны), 18  на карте Полтавы

тел.: (05322) 7-46-38

Олександр Михед — письменник, куратор мистецьких проектів. Перекладений десятьма мовами. Автор книжки "АмнезіЯ" (2013), збірки оповідань "Понтиїзм" (2014), психотрилера "Астра" (2015), арт-буку "Мороки" і нон-фікшн дослідження "Бачити, щоб бути побаченим: реаліті-шоу, реаліті-роман та революція онлайн" (2016).

У новій збірці оповідань "Транзишн", яку автор представлятиме у Полтаві, тонка межа між реальними і вигаданими світами. Двоє журналістів приїхали розслідувати зникнення дітей у непримітному містечку. Людина просиділа в ліфті 40 годин і ледь не здуріла (https://bit.ua/2017/05/lift-myhed/). Шевченківська Катерина перетворюється на зомбі. Любка й Лесик зважилися на "транзишн" — операцію зі зміни статі.

Видавництво "Vivat" зазначає, що книга — це перевірка на міцність реальності, погляд у найважливіше за межу людського: "Що там, усередині? Хіть? Ненависть? Страх? Старі рани, які болять усе життя? Михед блукає між минулим і майбутнім, і скрізь перед його очима — тільки самотність, тільки морок".

Олександр Михед довго працював над оповіданнями збірки. Закінчити її вдалося завдяки перебуванні на резиденції Мандельє Ла Напуль у Франції, де письменник міг місяць спокійно працювати.

Письменниця та музикантка Ірена Карпа говорить, що "Транзишн" — це вигадані історії, у яких занадто багато справжнього:
— Справжні історії, у яких, здається, занадто багато вигаданого. Михед препарує консюмеризм, психологічні особливості сучасників і навіть чиюсь лав сторі. Іронічно, дотепно, важко відірватися.

Полтава стане четвертим містом у турі письменника, що починається сьогодні із Запоріжжя. Презентації книги по Україні триватимуть до 13 липня і мають охопити 12 міст.
Нагадаємо, це вже не перша презентація книг Олександра Михеда у Полтаві. У березні 2015 року він разом з режисером Олександром Ратієм приїздив до нашого міста з представленням психотрилера "Астра" (http://poltava.to/project/1018/).
Вартість квитка: передпродаж — 40 грн. у магазині "Настільні ігри" (ТЦ "Злато Місто"), 60 грн. — у день заходу на вході.
За додатковими питаннями: 097-189-04-85 (Олександр).

Роман Повзик, незалежне мистецьке об’єднання "Magnum Opus"


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок