НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
28 Березня, 14:45
Это архивная запись.

Презентація книги київської письменниці Боісіди

Дата:20 Грудня 2016
Час:13:30
Місце:Полтавская обласная универсальная научная библиотека им.Котляревского

улица Небесной Сотни (Ленина), 17  на карте Полтавы

тел.: Тел.: (05322) 2-17-83 Тел./факс: 56-99-30

20 грудня о 13 - 30 у літературній вітальні бібліотеки (2 пов., кімн. 213) відбудеться презентація книги київської письменниці Боісіди.

Псевдонім народився близько семи років тому, коли авторка переїхала до Києва. Боісіда —підбірка сакральних звуків, значення яких ніхто, крім авторки не знає, і навряд чи колись дізнається.
Боісіда характеризує настрій своїх робіт як "оптимістичний песимізм": мрійливі й романтичні, вони приходяться до душі ліричним жінкам та чуттєвим чоловікам.

Боісіда – пише вірші й прозу. Як вона зазначила в одному з інтерв*ю, "Поезія — це миттєва втрата контролю над власним "я". Проза — гра розуму. Відповідно, коли в мене мрійливий настрій, я пишу поезію. Проза ж виникає в результаті тривалого обмірковування певних життєвих істин — як наслідок розумової та духовної роботи над собою".

Вперше в Полтаві письменниця презентує свою прозову книгу "Дивовиддя про святих русалок". Книга описує чотири казкових виміри, які органічно взаємодіють зі 
світом людським: царство водяних істот, польовиків, домовиків та виноградних равлідів. Головні герої оповідань шукають відповіді на потаємні запитання, аби зрозуміти, як вижити у жорстокому світі людей. Іноді міфічним істотам доводиться проявляти нелюдську витривалість, аби зрозуміти своє життєве призначення. Романтичні історії про всепереможне кохання припадуть до смаку особам романтичним та закоханим у життя.

Запрошуємо усіх, хто захоплюється сучасним українським фентезі, вірить у казки та непереможну силу любові!

Вхід вільний!


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок