НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
22 Вересня, 10:46
Это архивная запись.

Мітинг-реквієм з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій

Дата:15 Лютого 2016
Час:11:00
Місце:Полтава
За дорученням міського голови Олександра Мамая заступник з питань діяльності виконавчих органів Світлана Тарашевська провела робочу нараду щодо організації мітингу-реквієму до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

В нараді взяли участь начальники управлінь та відділів Полтавського міськвиконкому, представники районних у місті Полтава рад, комунальних підприємств, Полтавської міської Спілки ветеранів війни в Афганістані.Останні звернулись до мера з проханням максимально сприяти в проведенні заходу, відтак, управлінням і відділам були надані відповідні доручення.

Мітинг-реквієм відбудеться 15 лютого об 11.00 біля пам'ятного знаку синам Полтавщини, загиблим в Афганістані. Тут же відбудеться вручення воїнам-афганцям відзнак. Забезпечить міська влада і приготування та роздачу 240 кілограмів солдатської каші, яка є традиційною для даного заходу.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок