НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
22 Вересня, 18:24
Это архивная запись.

Святкові богослужіння у Свято-Успенському кафедральному соборі

Дата:28 Лист 2015 — 29 Лист 2015
Час:17:00
Місце:Свято-Успенський кафедральний собор, біля Білої альтанки
Запрошуємо всіх на святкові заходи, які очолить Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет.

З нагоди вшанування пам’яті преподобного Паїсія Величковського Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет очолить святкові богослужіння у Свято-Успенському кафедральному соборі м. Полтави.

28 листопада в 17.00 Всенічне бдіння (у Свято-Успенському кафедральному соборі, біля Білої альтанки).

29 листопада в 10.00 Святійший Патріарх Філарет відслужить Божественну Літургію у співслужінні керуючого Полтавською єпархією Української Православної Церкви Київського Патріархату архиєпископа Полтавського і Кременчуцького Федора, інших архієреїв та священнослужителів Української Православної Церкви Київського Патріархату (у Свято-Успенському кафедральному соборі, біля Білої альтанки).
29 листопада в 17.00 Урочиста академія у Полтавському академічному обласному українському музично-драматичному театрі ім. М.В.Гоголя.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок