НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
28 Березня, 16:43
Это архивная запись.

Фестиваль сучасного мистецтва "Open ART"

Дата:19 Лист 2015 — 21 Лист 2015
Час:10:00
Місце:Краеведческий музей

улица Конституции, 2  на карте Полтавы

тел.: (05322) 7-42-34

Завершилося проведення серії творчих майстер-класів у рамках соціально-культурногопроекту «CanAction», який реалізується Комунальною установою «Обласний молодіжний центр» Полтавської обласної ради, що ініційований ГО «ОМЦ ПЛЮС» та за підтримки представництва DVVInternational в Україні.

Чотири суботи жовтня по 10 учасників створювали свої витвори сучасного мистецтва у різних техніках (малюнок, карикатура, фотографія, скульптура) , які тепер вони зможуть представити на Фестивалі сучасного мистецтва «OpenART». Пройде він 19-21 листопада 2015 року у Полтавському краєзнавчому музеї ім. В. Кричевського.

Протягом цих днів створюватиметься картина формату 12 кв.м., а також, з 10:00 до 16:00год. буде виставка робіт як учасників майстер-класів, так і професіоналів, а з 16:00 до 17:00 год. проводитимуться обговорення між зацікавленими малюванням, фотографією, карикатурою, скульптурою у невимушеній атмосфері.

Запрошуємо усіх бажаючих долучитися до участі у Фестивалі!


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок