НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
21 Вересня, 20:10
Это архивная запись.

Брати Капранови у Полтаві представлять "Мальовану історію Незалежності України"

Дата:19 Листопада 2013
Час:17:00
Місце:Полтавская обласная универсальная научная библиотека им.Котляревского

улица Небесной Сотни (Ленина), 17  на карте Полтавы

тел.: Тел.: (05322) 2-17-83 Тел./факс: 56-99-30

19 листопада письменники та видавці брати Капранови у Полтаві представлять свою нову книгу - "Мальовану історію Незалежності України". Це історія без шмарклів, без чорних дір і білих плям, без фантазій і натяжок. Історія, яку можна читати без брому і без антибіотиків.

Старт "Мальованій історії Незалежності України" дали перший Президент незалежної України Леонід Кравчук та автор Акта про незалежність України Левко Лук'яненко, це відбулося 5 вересня у київській книгарні "Є". Під час Форуму видавців у Львові цікавість до книги була настільки великою, що читачі розкупили понад 3000 примірників книги.

Довідка:

"Мальована історія Незалежності України" -- це короткий (80 сторінок), логічний і зрозумілий виклад історичних подій, які зв'язують єдиною ниткою розвиток державності, починаючи від трипільських та кіммерійських племен аж до 1991 року. Вона об'єднує в одне ціле історію всіх українських земель -- від Закарпаття та Галичини до Слобожанщини та Криму.

Малювали історію Незалежності 6 художників: лідер гурту OT VINTA Юрко Журавель (Рівне), Олександр Бронзов (Чернігів), Олександр Костенко (Дніпропетровськ), Юрій Васін (Вінниця), Олег Коллар (Миколаїв), Роман Барабах (Львів).

Окрім опису історичних подій книжка містить мапи, комікси та портрети історичних діячів.



разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок