НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
21 Вересня, 20:51
Это архивная запись.

Іван «А-Ба-Ба-Га-Ла-Ма-Га» Малкович у Полтаві

Дата:26 Вересня 2013
Час:14:40
Місце:Полтавский национальный педагогический университет имени В. Г. Короленко (ПНПУ)

улица Остроградского, 2  на карте Полтавы

тел.: (05322) 2-58-67, (0532) 56-23-13, (050) 770-64-42, (068) 154-85-79

26-ого вересня о 14:40 у приміщенні малого актового залу Полтавського національного педагогічного університету відбудеться зустріч з поетом і видавцем Іваном Антоновичем Малковичем.

Ця людина завжди виділяється на тлі інших діячів у сучасному літературному процесі. Зазвичай більшість письменників і видавців скаржаться на те, що пересічні українці книг не купують, мало читають, і взагалі займатися літературою в нашій країні — це справа божевільних ентузіастів.

Але Іван Малкович уже понад 20 років доводить, що українська книга може (і має) бути успішною. Так, романи про Гаррі Поттера у перекладі Віктора Морозова і з ілюстраціями В’ячеслава Єрка (котрі вважаються найкращими в світі) кожного року видаються додатковими тиражами. Роман Ліни Костенко «Записки українського самашедшого» став бестселером, а саме видавництво є одним з найуспішніших, і права на його книжки придбали 19 країн.

Сам же Малкович у 2004, 2008 та 2009 роках входив до «Топ-100 найвпливовіших людей України» щорічного рейтингу журналу «Кореспондент».

Окрім досягнень у видавничій царині ця людина є дуже сильним поетом-вісімдесятником. У 2010 році світ побачила книжка вибраного Малковича (вибрані вірші, переклади, есеї, інтерв'ю) "Все поруч", яка стала одним із переможців книжкового конкурсу львівського Форуму видавців-2010.

Тож не проґавте можливості зустрітися з цією великою людиною, задати йому свої питання і послухати поезію. Чекаємо на Вас!

ЦІНА: вхід вільний.




разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок